CAMPUS 19

Een open campus, een plaats om te leven, te studeren, te experimenteren, na te volgen en kunst te ontdekken. Zij werden in 2018 in Brussel en in 2022 in Antwerpen ingehuldigd en belichamen onze fundamentele waarden in hun architectuur zelf.

TECHNOLOGIEËN

HET BESTE AANBOD

Alles is al beschikbaar op Campus 19: u hoeft uw eigen uitrusting niet mee te brengen. Het gebouw is ontworpen om de beste omstandigheden te bieden om te studeren. Voor Campus 19 is het normaal dat er open ruimten zijn, die te allen tijde contact, uitwisseling en wederzijdse hulp met andere leden van de gemeenschap mogelijk maken.

MEER DAN 250 IMACS

Een gewaagde keuze, gebaseerd op het energieverbruik van deze computers, hun modulariteit om ontwikkeling mogelijk te maken, hun robuustheid en hun esthetiek. De iMac-kamers, clusters van 19, zijn in één oogopslag te herkennen en worden vaak gebruikt in de pers en in de televisie- en filmindustrie.

VEZELS

Het zal je niet verbazen dat internetconnectiviteit voor ons een prioriteit is – en we bieden onze studenten het beste aan met glasvezel en wifi op de hele campus.

DE SERVERRUIMTE

Vier private computer servers en twee opslagservers (2×20 TB SSD) zijn zichtbaar vanaf de ingang op 19. Iedereen heeft een persoonlijke ruimte van 5 Gb om zijn persoonlijke bestanden op te slaan.

TOEGANGSPLAN

HOE KOM JE NAAR CAMPUS 19 BRUSSEL?

HOE KOM JE NAAR CAMPUS 19 ANTWERPEN?