EEN UNIEK CONCEPT

Campus 19: het beste wat informatica onderwijs te bieden heeft. De opleiding is vernieuwend, anders en toegankelijk en legt de nadruk op projecten en groepswerk in plaats van theoretisch onderwijs. Een concentratie van pedagogische vernieuwingen om de talenten van morgen de kans te geven zich te ontplooien.

ONZE VISIE

VANDAAG OPLEIDEN VOOR MORGEN

Sinds de oprichting in 2018 heeft Campus 19 zich altijd ingezet om de beste IT-opleidingen aan te bieden aan het grootste aantal mensen met innovatieve werkmethoden. Onze unieke positie in de wereld van het hoger onderwijs is gebaseerd op sterke waarden, zoals echte toegankelijkheid voor iedereen, gratis opleiding en uitmuntendheid. Het uiteindelijke doel is een duurzame professionele integratie op de arbeidsmarkt.

ONZE WAARDEN

EEN STANDPUNT INNEMEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

HET 42 NETWERK

EEN GROEIEND WERELDWIJD NETWERK

42 heeft ’s werelds grootste netwerk van gratis, innovatieve, voor iedereen toegankelijke scholen voor computerwetenschappen gecreëerd. De campussen, die met partners zijn opgericht naar het model van de eerste in Parijs in 2013, dragen bij tot de verspreiding van de 42 methoden die hun waarde in de hele wereld hebben bewezen. Elke campus bouwt sterke banden op met lokale ecosystemen om deelnemers de pedagogie van 42 overal en altijd aan te bieden.

WAAROM CAMPUS 19?

Campus 19 is een innovatief coderingsplatform, dat het hele jaar door, 24/7 open is. Het platform maakt deel uit van het 42-netwerk, dat momenteel 44 campussen in 26 landen over de hele wereld telt. Het hele traject is gebaseerd op peer-to-peer: een participatieve manier van werken die ontwikkelaars in staat stelt hun creativiteit de vrije loop te laten door samen aan projecten te werken. Het is een impactvol platform: het draagt bij tot het scheppen van lokale werkgelegenheid en tot digitale omschakeling. 19 biedt kansen op hoog niveau en is dankzij zijn partners volledig gratis voor de deelnemers.

Discover 42 in video