NA CAMPUS 19

In overeenstemming met het bedrijfsleven en met de tijd, biedt Campus 19 een computeropleiding die de studenten in staat stelt de huidige en toekomstige uitdagingen van de arbeidsmarkt aan te gaan.

WAT DOE JE NA CAMPUS 19?

ZICH PERMANENT IN DE BEROEPSWERELD INTEGREREN

85% van de beroepen van 2030 bestaan nog niet (étude Dell / IFTF). Op basis van deze vaststelling leidt 19 niet op voor specifieke beroepen of technologieën die snel in de vergetelheid zullen raken. In plaats daarvan ligt de nadruk op het vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden om op duurzame wijze de arbeidsmarkt te kunnen betreden. De opleiding op Campus 19 jaar biedt zowel algemene als meer specifieke vaardigheden. Campus 19 verlaten is in staat zijn alle bestaande of toekomstige digitale banen te integreren.

CLOSE-UP VAN DE ONDERNEMERSBEROEPEN

Campus 19, dat persoonlijk initiatief, creativiteit en autonomie vereist, moedigt ondernemerschap aan. Veel studenten en alumni besluiten hun eigen start-up op te zetten, hun krachten te bundelen met andere profielen met verschillende achtergronden of door te stromen naar functies met een hoge verantwoordelijkheid in opkomende bedrijven.

Enkele voorbeelden

CTO, Entrepreneur, Product Owner, IT consultant, Lead developer…

CYBERSECURITY

CLOSE-UP VAN CYBERSECURITY JOBS

Cyberbeveiliging gaat niet alleen over verdediging tegen hackers. Het gaat er ook om dat diensten, websites, toepassingen en software robuust zijn en voldoen aan de wetgeving inzake gegevensbescherming. IT-beveiliging is tegenwoordig een van de meest veelomvattende gebieden, waarvoor zowel een goed programmeringsniveau als een goed vermogen tot analyse en extrapolatie vereist is.

Enkele voorbeelden

Site Reliability Engineer, Security analyst, Cybersecurity consultant, Security engineer, Database administrator, QA Engineer…

ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE

CLOSE-UP VAN ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE BANEN

Met de komst van steeds krachtigere computers boekt de kunstmatige intelligentie vooruitgang. Wat vroeger een science-fiction droom was, wordt door nieuwe toepassingen elke dag werkelijkheid. De banen op dit gebied zijn nog in opkomst: hoe zullen ze er over een paar jaar uitzien?

Enkele voorbeelden

AI Architect, Machine Learning Developer, Machine learning engineer…

GETUIGENISSEN

ALUMNI EN BEDRIJVEN AAN HET WOORD