STUDENTENLEVEN

De opleiding op Campus 19 houdt ook rekening met de menselijke factor om uitwisselingen en ontmoetingen tijdens professionele of feestelijke evenementen mogelijk te maken.

DE GEMEENSCHAP

MEER DAN GEWOON EEN OPLEIDING

Zoek naar een oplossing voor een project. Doe waardevolle contacten op om te netwerken. Maak vrienden met andere mensen op hetzelfde project. Vind een oplossing voor je probleem met je medestudenten. Implementeer een nieuwe methode voordat je ’s avonds uitgaat. Ontmoet andere vrienden uit het digibad. En doe het de volgende dag weer helemaal opnieuw. Dat is het dagelijkse leven van de studenten van Campus 19.

EEN VRIENDSCHAPPELIJKE COMPETITIE

COALITIES

Om de gemeenschap te besturen, worden studenten ingedeeld bij een van de drie campuscoalities: The Athenians, The Spartans, The Trojans. De selectie is willekeurig en alle niveaus zijn gemengd. Deze bijeenkomsten maken het makkelijker om iemand te vinden die je kan steunen tijdens je studie. Door deel te nemen aan animaties en vorderingen te maken in het leerplan kun je punten verdienen voor je coalitie en aan het eind van het jaar een eretrofee winnen.

OPGROEIEN

HET GEMEENSCHAPSLEVEN

Een werkomgeving die innovatie bevordert, is ook een plaats waar persoonlijke initiatieven vorm kunnen krijgen. De Campus 19 gemeenschap heeft een rijk verenigingsleven, dat verder gaat dan het feestelijke kader van studentenfeesten om passies de kans te geven zich uit te drukken. Of het nu is om een voet tussen de deur te krijgen in het ondernemerschap, om de gebieden van de computerwetenschappen verder te verkennen of om je stem te laten horen voor een zaak, de verenigingen op 19 zijn een rijkdom die ons trots maakt.