INSCHRIJVINGEN

Kom meer te weten over de toelatingsprocedure voor Campus 19 in Brussel en Antwerpen - en schrijf u vandaag nog in op admissions.s19.be!

STAP 1

ONLINE SPEL

De selectie begint met online spellen, die op een rustige plaats moeten worden gespeeld op een computer met een goede internetverbinding. Reken ongeveer 5 minuten voor de eerste test en 2 uur voor de tweede.

Neem deel

STAP 2

DE CHECK-IN

Na de validatie van de online spellen is de volgende stap de check-in, een ontmoeting om Campus 19 en zijn lokalen in Brussel of Antwerpen voor te stellen. Als er de data volboekt zijn, geen paniek: er is gemiddeld één check-in per maand doorheen het jaar, en meerdere voor een Digibad. Zodra er een nieuwe datum beschikbaar is, wordt er een e-mail naar alle kandidaten gestuurd. Ze worden ook van tevoren aangekondigd op sociale netwerken en op de website.

Kalender

STAP 3

HET DIGIBAD VAN CAMPUS 19

Zodra de check-in is gevalideerd, is het Digibad van Campus 19, de selectieprocedure van een maand in onze lokalen, beschikbaar. De plaatsen zijn beperkt. Bij grote vraag kunt u zich via een wachtlijstsysteem inschrijven als er een plaats vrijkomt. Check-ins zijn niet verbonden aan een bepaald Digibad.

DATA VAN KOMENDE DIGIBADEN

ZOMER 2022

  • Digibad van Juli 2022 : van 4 juli tot 29 juli.
  • Digibad van Augustus 2022 : van 1 augustus tot 26 augustus.
  • Digibad van September 2022 : van 5 september tot 30 september.

Kick-off in herfst 2022

2023

  • Data komen er zo snel mogelijk aan.

STAP 4

DE KICK-OFF

De resultaten van het Digibad van Campus 19 worden binnen twee weken na de voltooiing ervan toegestuurd. Als u slaagt, moet u binnen het jaar aan uw kick-off beginnen.

DE TOELATINGSPROCEDURE OPNIEUW STARTEN

Maximaal drie Digibaden per leven zijn mogelijk, op alle campussen van Campus 19 en haar partners.