INSCHRIJVINGEN

Kom meer te weten over de toelatingsprocedure voor Campus 19 in Brussel en Antwerpen - en schrijf u vandaag nog in op admissions.s19.be!

STAP 1

ONLINE GAMES

De selectie begint met online games, die op een rustige plaats moeten worden gespeeld op een computer met een goede internetverbinding. Reken ongeveer 5 minuten voor de eerste test en 2 uur voor de tweede.

Neem deel

STAP 2

DE CHECK-IN

Na de validatie van de online games is de volgende stap de check-in, een ontmoeting om Campus 19 en zijn lokalen in Brussel of Antwerpen voor te stellen. Als de data volboekt zijn, geen paniek: er is gemiddeld één check-in per maand doorheen het jaar, en meerdere voor een Digibad. Zodra er een nieuwe datum beschikbaar is, wordt er een e-mail naar alle kandidaten gestuurd. Ze worden ook van tevoren aangekondigd op sociale netwerken en op de website. Sinds kort, hebben we de ‘fast track’ gelanceerd: de online games en check-in op hetzelfde moment voltooiien, voor een snellere validatie van het inschrijvingsproces. Deze fast tracks nemen enkel fysiek plaats. Alle data vind je terug in de ‘kalender’.

Kalender

STAP 3

HET DIGIBAD VAN CAMPUS 19

Zodra de check-in is gevalideerd, is het Digibad van Campus 19, de selectieprocedure van een maand in onze lokalen, beschikbaar. De plaatsen zijn beperkt. Bij grote vraag kunt u zich via een wachtlijstsysteem inschrijven als er een plaats vrijkomt. Check-ins zijn niet verbonden aan een bepaald Digibad.

DATA VAN KOMENDE DIGIBADEN

2023-2024

  • Digibad van Juli 2023 : van 3 juli tot 28 juli in Antwerpen.
  • Digibad van Augustus 2023 : van 31 juli tot 25 augustus in Brussel.
  • Digibad van September 2023 : van 4 september tot 29 september in Brussel en Antwerpen.
  • Digibad van Oktober 2023 : van 16 oktober tot 10 november in Antwerp.
  • Digibad van Februari 2024 : van 5 februari tot 1 maart in Brussel en Antwerpen.

STAP 4

DE KICK-OFF

De resultaten van het Digibad van Campus 19 worden binnen twee weken na de voltooiing ervan toegestuurd. Als u slaagt, moet u binnen het jaar aan uw kick-off beginnen.

DE TOELATINGSPROCEDURE OPNIEUW STARTEN

Maximaal drie Digibaden per leven zijn mogelijk, op alle campussen van Campus 19 en haar partners.